Peste 3.500 de persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in octombrie 2018.

Echipele puternice au nevoie de lideri puternici. Generatiile diverse din piata muncii vin cu cerinte diferite. Piata se schimba, provocarile se schimba, transformarile rapide devin parte din rutina zilnica. Cum le facem fata? Cum crestem echipe de succes? Vom cauta raspunsuri la aceste intrebari in cadrul conferintei WS2GROW, organizata de wall-street.ro, in parteneriat cu Lugera si Colliers International.

Participa GRATUIT la conferinta - inscrie-te aici.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (334); ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (242); inspector (referent) resurse umane (189); bucatar (185); competente cheie – comunicare in limba romana (182); operator introducere validare si prelucrare date (171); agent de securitate (140); contabil (135); frizer, coafor, manichiura, pedichiura (106); lucrator in structuri pentru constructii (102).

Judetele in care, in luna octombrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (287 persoane), Dolj (280 persoane), Mures (225 persoane), Bucuresti (168 persoane), Bihor (156 persoane).

Citeste si: Topul cerintelor angajatilor romani s-a schimbat radical

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri