British School of Bucharest (BSB) organizeaza Ziua Portilor Deschise pe 19 si 20 martie. Marti, 19 martie, este dedicata prescolarilor, iar miercuri, 20 martie, sunt asteptati cei care sunt interesati sa isi inscrie copiii in scoala primara in anul 1 si anul 2 de studiu.

Ziua Portilor Deschise se va desfasura in campusul British School of Bucharest intre orele 09.00-10.30 sau 10.30 – 12.00.

Parintii interesati de cursurile pentru prescolari, copii care vor implini intre 2 si 4 ani pana la 31 august 2019, sunt invitati pe 19 martie sa descopere ce inseamna mediul BSB, sa afle informatii despre beneficiile programei britanice, sa cunoasca profesorii, care sunt toti vorbitori nativi de limba engleza. Cursurile pentru prescolari la BSB sunt grupate astfel: Pre-Nursery (de la 2 la 3 ani), Nursery (de la 3 la 4 ani) si Reception (de la 4 la 5 ani).

Cei interesati de cursurile scolii primare, anul 1 si 2 de studiu, (copii care vor implini 5 ani pana la 31 august 2019, respectiv care vor implini 6 ani pana la 31 august 2019) sunt asteptati pe 20 martie in campusul BSB, intre 09.00-12.00, in intervalele 09.00 – 10.30 sau 10.30 – 12.00.

Ziua Portilor Deschise va incepe cu o scurta prezentare a ceea ce inseamna British School of Bucharest, a programei britanice de studiu si excelenta in predare, apoi parintii vor face un tur al campusului. Vizitatorii pot interactiona cu profesorii BSB, toti vorbitori nativi de limba engleza si cu experienta in curriculum britanic.

"In cadrul acestui eveniment, participantii pot afla ce inseamna excelenta in predare, care este atmosfera din cadrul scolii si cum se simt elevii in acest mediu. Pot obtine informatii direct de la profesori si elevi despre experienta invatarii in cadrul BSB. Parintii vor vizita clasele in timpul orelor si vor avea ocazia sa descopere de aproape mediul scolii noastre. La BSB fiecare copil este considerat unic si este incurajat, inclusiv prin activitati extracurriculare, sa isi recunoasca potentialul, aptitudinile si sa si le dezvolte la maximum", a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Inscrierile pentru Ziua Portilor Deschise la BSB se pot face AICI, pana pe 13 martie.

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculum britanic. BSB este singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie.

Citeste si: British School of Bucharest, singura scoala din Romania evaluata cu "excelent". Cum arata un sistem de educatie perfect?

Sursa foto: British School of Bucharest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri