British School of Bucharest (BSB) se afla in plina sesiune de inscrieri pentru Scoala de Vara 2019. ”Insula Distractiei” este tema aleasa pentru acest an, iar programul se va desfasura in perioada 8 iulie -2 august 2019.

Scoala de vara de la British School of Bucharest se adreseaza copiilor cu varste intre 4-14 ani, indiferent de scoala la care invata. Cele patru saptamani de activitati de la campusul BSB (strada Erou Iancu Nicolae nr.42, Voluntari) sunt solutia perfecta pentru parintii ocupati pe timpul verii, pentru cei care vor ca micutii lor sa aiba parte de experiente memorabile.

Cursurile se tin de luni pana vineri, de la 08.30 la 17.00, iar micutii sunt grupati functie de varsta.

Tema din acest an este ”Insula Distractiei”, intreg programul fiind gandit ca o insula cu numeroase activitati educative si distractive.
Printre acestea se numara inotul, jocuri in piscina, lectii de catarari, tiroliana, lectii de gatit. Sunt doar cateva dintre momentele special gandite si pregatite pentru cei care aleg Scoala de Vara de la BSB.

Dimineata, programul va incepe cu o calatorie virtuala in Marea Britanie, sub indrumarea echipei formata din profesori vorbitori nativi de limba engleza. Pe langa asta, copiii vor avea posibilitatea sa participe si la cursuri de limba germana si mandarina, sustinute de vorbitori nativi.

Suntem aici si in vara lui 2019 pentru copiii dorinici sa se relaxeze dupa anul scolar, sa se bucure de activitati deosebite, de o luna de vara la care multi viseaza. Vor fi patru saptamani in care vor putea simti atmosfera British School of Bucharest. Vor imbina activitati educative cu activitati sportive si recreative. Vor fi grupati in functie de varsta, iar profesorii nostri le vor fi mereu alaturi

Philip Walters, director British School of Bucharest

Inscrierile pot fi facute accesand urmatorul link- https: //britishschool.ro/summer-school-2019?utm_source=advertorial&utm_medium=wallstreet.ro&utm_campaign=Summer_School_2019

Parintii pot opta pentru inscrierea pe o saptamana, doua, trei sau patru. Cei care aleg pachetul de patru saptamani beneficiaza de un discount de 20% din pretul initial. Pentru trei saptamani reducerea este de 10%.

Toate gustarile si masa de pranz sunt incluse in pret. La cerere, se poate oferi posibilitatea de transport a copiilor, de acasa catre scoala (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari) si retur.

Sursa foto: British School of Bucharest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri