OVS, retailer de imbracaminte din Italia, a deschis primul magazin din Romania, in centrul comercial Ploiesti Shopping City sub brandul OVS Kids.

Magazinul OVS Kids din Ploiesti Shopping City are o suprafata de 200 metri patrati si se afla la parterul centrului comercial.

OVS Kids a intrat pe piata locala in sistem de franciza prin intermediul grupului Peeraj Brand International, cel mai mare francizor de moda de pe piata locala.

„Ne bucuram sa aducem experienta OVS Kids pe piata din Romania. Este vorba despre un brand care emana o atmosfera dinamica, cu foarte mare atentie acordata materialelor, la preturi accesibile, concentrandu-se, in acelasi timp, pe responsabilitatea sociala. Umeaza deschideri si in alte orase din tara”, a declarat Ioana Ciurcea, brand manager Peeraj Brands International.

OVS este marca de imbracaminte din Italia, cu o cota de piata dominanta in moda si accesorii pentru barbati, femei si copii, datorita a peste 1000 de magazine din Italia si 400 de magazine in peste 34 de tari si 150 de milioane de vizitatori pe an. Fondat in 1972 in Venetia, OVS este listat la Bursa de Valori din Italia din martie 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri