Producatorul de imprimante Epson a lansat, in cadrul Romanian Design Week, un nou model de imprimanta special dedicat materialelor textile, Direct-to-Garment. Noul model SC-F2100 este dedicat designerilor vestimentari si producatorilor de materiale promotionale personalizate si vine cu o serie de imbunatatiri fata de modelul anterior.

Vrei sa afli mai multe despre industria de fashion din Romania? Vino la Fashion ROute, prima conferinta de business dedicata industriei textile si retailului de fashion, pe 8 iunie, la hotel Sheraton, unde vom discuta despre tendintele pietei romanesti cu experti din fashion. Detalii, aici.

Noua imprimanta tipareste color la o calitate inalta si pe mai multe medii de imprimare textile, cum ar fi tricourile, bluzele si gentile din material textil. De asemenea, imprimanta este dotata cu un software ce permite crearea de inscriptii si designuri personalizate.

Imprimanta este destinata businessurilor mici si medii si are un pret de pornire de 12.995 euro fara TVA. Costul total al unei astfel de solutii, care include pe langa imprimanta si capul de printare, cerneala, software-ul si presa, ajunge la aproximativ 15.000 de euro fara TVA.

„Am pretuit intotdeauna industriile creative si una dintre pasiunile noastre este sa putem da viata ideilor originale cu ajutorul tehnologiei. Tocmai de aceea ne bucuram sa le putem oferi designerilor din Romania noul model de imprimanta pentru tricouri, care este 100% optimizat, oferind o imprimare de o calitate superioara, timp redus de realizare, totul la costuri de exploatare reduse. Aceasta solutie completa este o alegere atat pentru businessurile mici si medii ce ofera servicii de printare pe textile, cat si pentru designerii de moda deja consacrati sau la inceput de drum”, a declarat Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria.

Mai jos o demonstratie cu noua imprimanta Epson:

Epson are o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali. Compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea vizuala, echipamentele portabile si robotica. Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajati in 86 de companii din intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri