Braiconf, Greyder si Suvari sunt noile branduri ce se alatura mixului de chiriasi din cadrul Fashion House Outlet Center. Cu peste 370 de metri patrati inchiriati in ultimul trimestru, outletul ajunge la o suprafata de 2196 de metri patrati inchiriati in 2018. Fashion House Outlet Centre Bucuresti inchide astfel cel de-al 10-lea an de activitate cu 66 de magazine.

In ultimul trimestru al anului 2018, la 10 ani de la deschiderea Fashion House Outlet Centre Bucuresti, oferta de cumparaturi este completata de Braiconf, un nou brand local cu traditie, prezent in Romania de mai bine de jumatate de secol, ce ofera o gama extinsa de camasi. Magazinul sau de 54 de metri patrati este primul de acest tip si isi intampina clientii cu camasi la preturi de outlet.

Greyder ofera clientilor o gama variata de incaltaminte pentru intreaga familie prezenta in magazinul sau de 175 de metri patrati. Suvari completeaza oferta pentru barbatii care apreciaza stilul clasic si isi doresc tinute pentru birou, fie pentru sezonul petrecerilor de final de an. Acestia se bucura de un magazin de 150 de metri patrati.

Cu 10 noi magazine in portofoliu, de la inceputul anului 2018 si pana acum, Fashion House Outlet Centre si-a diversificat oferta cu branduri renumite precum: Under Armour, Tina R, English Home, Penti, Hummel, AC & CO, Pull Love, precum si cele mai noi inaugurari: Braiconf, Suvari si Greyder.

Suprafata totala inchiriata in 2018 s-a ridicat la 2196 de metri patrati, consacrand acest an drept unul dintre cei mai dinamici ani, ce a adus clientilor un portofoliu extins de 66 de magazine.

Fashion House Outlet Centre Bucuresti detine un portofoliu impresionant de branduri internationale si locale precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans si multe altele. Mixul de retail completeaza perfect oferta West Park, unul dintre cele mai populare parcuri de retail din Bucuresti, recunoscut pentru gama variata de bunuri pentru intregul camin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri