KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, a inaugurat cel de-al 14-lea magazin al retelei din Romania, in centrul comercial Bucur Retail Park din Bucuresti, bulevardul Timisoarei, nr. 56. Discounterul planuieste sa deschida alte 30 de magazine noi in decursul acestui an.

Vrei sa afli mai multe despre industria de fashion? Fashion ROute, conferinta dedicata retailului de fashion si industriei textile, se reintoarce cu a treia editie. Sub deviza „Fashion Upgrade”, Fashion ROute isi propune sa exploreze toate transformarile prin care industria trece si care este impactul acestora asupra pietei romanesti. Stay tuned pentru mai multe detalii!

Cu o suprafata construita de 630 mp, primul magazin KiK din Bucuresti isi deschide portile in prima zi de primavara, 1 martie, de la ora 09:00. Clientii care vor vizita magazinul in ziua deschiderii, dar si pe 2 martie, vor beneficia de 10% reducere la toate produsele si se vor bucura de atmosfera energica, de faimoasa mascota KiK, ruleta norocoasa cu multe premii, dar si de numeroase surprize pentru cei mici. Pe 2 martie, de la ora 11:00, toti clientii sunt invitati sa afle de la Gabi Ralea, blogger de bricolaj si decor, specialist in reamenajari interioare, cum sa redecoreze casa dupa lunile de iarna si sa creeze un decor fresh cu buget redus.

„Ne bucuram sa aducem primavara cu primul magazin KiK din Bucuresti, dar nu ne oprim aici. Vor urma alte doua deschideri, tot in capitala, in perioada imediat urmatoare. Anul 2018 a fost un an bun, cu multe planuri, provocari si obiective. Piata de discount retail din Romania s-a dovedit a fi peste asteptarile noastre. Am fost incantati de faptul ca, inca de la lansare, magazinele noastre au fost luate cu asalt in toate orasele unde am ajuns. Fiecare magazin KiK ofera in spatii generoase produse foarte bune, la preturi avantajoase, ceea ce a atras numerosi consumatori romani, iubitori ai binei cunocute calitati germane. Chiar daca pare ca acest brand tinteste doar orasele medii si mici, compania este mai mult interesata de profilul cumparatorului decat de numarul de locuitori”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK Romania.

KiK este o destinatie pentru intreaga familie. In oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, decoratiuni pentru petreceri si diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliu peste 30 de noi magazine in intreaga tara. Compania mizeaza pe increderea romanilor pentru produse de calitate germana si pe preturile imbatabile practicate. Orasele in care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita, Craiova, Ramnicu Valcea.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole pentru casa precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie.

In prezent, KiK opereaza aproape 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 sunt in Germania. Brandul este prezent si in Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croatia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia si, din 2018, si in Romania. Peste 25.000 de angajati contribuie la succesul economic al KiK, care tinteste extinderea retelei la 5.000 de magazine in Europa. KiK se numara, cu o crestere anuala de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri