Brandul romanesc de camasi Pineberry a deschis primul magazin fizic, in Bucuresti Mall-Vitan. Premiera vine ca urmare a succesului de care s-a bucurat brandul in 2018, cand camasile sale au fost prezente timp de trei saptamani in pop-up store-ul Designers Boutique @Bucuresti Mall-Vitan.

Vrei sa afli mai multe despre industria de fashion? Fashion ROute, conferinta dedicata retailului de fashion si industriei textile, se reintoarce cu a treia editie pe 21 mai. Sub deviza Fashion Upgrade, Fashion ROute isi propune sa exploreze toate transformarile prin care industria trece si care este impactul acestora asupra pietei romanesti. Detalii, AICI.

Pineberry este un brand de camasi 100% romanesc, creat din dorinta de a aduce pe piata locala creativitatea, knowhow-ul si experienta de 20 de ani pe piata de lux internationala a unui business de familie. Inca de la inceput, scopul a fost de a crea camasi de calitate la un pret accesibil, din materiale naturale si accesorii calitative.

Brandul intra in forta pe piata offline: magazinul din Bucuresti Mall are 22 metri patrati si a insemnat o investitie de 30.000 de euro.

pineberry magazin

„Este un vis devenit realitate, un rezultat frumos al intregii noastre activitati de pana acum. Colaborarea pe care am avut-o in 2018 cu Bucuresti Mall-Vitan, prin proiectul Designers Boutique, a presupus un magazin pentru 3 saptamani, timp in care ne-am prezentat si vandut colectiile clientilor din mall. Aceasta experienta a fost minunata si unica. Rezultatele ne-au depasit asteptarile si ne-au dat curaj sa speram in a avea un magazin propriu, pe o perioada nedeterminata“, a spus Alina Rachieru-Ilie, owner Pineberry.

In magazinul din Bucuresti Mall-Vitan, clientii vor gasi in fiecare saptamana colectii mici, capsula, la preturi incepand de la 140 lei. Vor fi disponibile camasi pentru orice ocazie: camasi de eveniment, camasi office easy-iron, camasi smart-casual sau casual, si camasi de vacanta sau rochiile-camasi, lejere si elegante, pentru doamne. In vara aceasta, tematica Pineberry va fi centrata pe culori vii si printuri colorate.

pineberry magazin

De asemenea, Pineberry va re-edita Colectia Centenar – o colectie de camasi cu broderii traditionale, reprezentative pentru cele patru zone istorice ale Romaniei: Tara Romaneasca, Transilvania, Moldova si Dobrogea.

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. In 2018, mixului de branduri i s-a adaugat Mango, care detine cel mai mare magazin din estul Europei si singurul 3-in-1 din Romania, cu colectii pentru femei, barbati si copii, de la nou-nascuti pana la 14 ani si in 2017 Douglas, care detine in Bucuresti Mall unul dintre cele mai mari magazine din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri