Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht and wooD Romania (Fashion House Outlet Center), Evie Filissiadi, general manager Voici la Mode (Marks & Spencer Romania), Alina Rachieru, brand owner Pineberry, Simona Telteu, managing partener IONA, Ioana Oprea, marketing director Glami.ro si Sorin Chiriac, managing director Caremil si Sense, sunt cei mai recenti speakeri confirmati la cea de-a treia editie Fashion ROute 2019, ce are loc pe 21 mai, la hotel Sheraton.

Ei se alatura celorlalti speakeri confirmati pentru Fashion ROute 2019: Raluca Radu, country manager ANSWEAR.RO, Holger Max-Lang, presedinte LECTRA pentru Europa de Nord si de Est si Orientul Mijlociu, Ioana Mucenic, fondator MINIO,Corina Cimpoca, fondator MKOR Consulting si Catalin Rosca, country manager C&A.

Daca lucrezi in retail, productie, marketing sau in orice alta industrie complementara zonei de fashion, vino la conferinta de business Fashion ROute pentru a afla cum poti avea succes. Vom vorbi despre mixul potrivit de canale de vanzare pentru businessul tau, cum poti imbina zona de offline cu ecommerce-ul, care sunt strategiile de succes pentru a ajunge cat mai repede si eficient la consumatorul de fashion, unde si cum iti poti promova businessul, dar si care sunt provocarile din productie si ce solutii exista pentru a-ti automatiza productia.

Vom avea studii de piata, prezentari interactive, dezbateri si sesiuni de Q&A in fiecare panel al conferintei. Fashion ROute are loc pe 21 mai, la hotel Sheraton, sala Platinum, incepand cu ora 09:00.

De ce sa vii la Fashion ROute 2019

Vom realiza o radiografie a pietei romanesti de fashion si vom vedea care, ce, cum si unde se vinde in Romania. Vom compara performantele brandurilor internationale cu cele locale, piata online de fashion cu brick & mortar si vom vedea ce strategii trebuie sa adopte toti jucatori pentru a veni in intampinarea nevoile clientilor. Vom analiza care sunt trendurile pietei de fashion si spre ce se indreapta consumul romanesc.

Vom analiza cum a fost influentata industria locala de evolutia comertului online si revolutia digitala si cum s-au readaptat jucatorii din piata. De la dezvoltarea de magazine online, la platforme si solutii digitale, aplicații, echipamente si instrumente menite a oferi consumatorilor experiente cat mai satisfacatoare, vom vedea ce soluti au gasit retailerii si producatorii locali si incotro se indreaptă aceasta piata.

Si pentru ca industria romaneasca este una cu traditie, care acum face pasi timizi in aceasta revolutie digitala, vom vedea cat de adaptate sunt fabricile romanesti la aceasta noua realitate, precum si care sunt beneficiile renuntarii la lohn si lansarii unui brand propriu pe piata romaneasca.

Inscrie-te pana vineri, 17 mai, ora 18.00, pentru a participa GRATUIT la Fashion ROute 2019. Gasesti mai multe detalii aici sau la adresa andra.imbrea@wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri