Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store in ansamblul Iulis Town Timisoara, denumit anterior Openville, primul proiect mixt din vestul tarii, care integreaza actualul Iulius Mall.


Magazinul Peek & Cloppenburg din Iulius Town Timisoara va fi un flagship store regional. Acesta va avea un spatiu comercial cu o suprafata de aproximativ 3.600 mp, dispusa pe doua niveluri din noul corp de cladire ce formeaza aripa de extindere a Iulius Mall.

Iulius Town este dezvoltat de companiile Iulius si Atterbury Europe si reprezinta cea mai mare investitie in real estate din regiune, in valoare de peste 220 milioane de euro. Prima sa etapa de dezvoltare se afla in curs de finalizare si va include cea mai mare zona de retail din afara Bucurestiului, de aproximativ 120.000 mp.

„Ne face placere sa anuntam parteneriatul cu celebrul lant de magazine Peek & Cloppenburg, un brand apreciat de romani, care intra in premiera in reteaua Iulius. Prezenta sa in ansamblul multifunctional Iulius Town Timisoara va adauga, cu siguranta, valoare mixului de retail de care clientii se vor bucura in noul nostru proiect. Acest parteneriat confirma preocuparea noastra permanenta de a facilita accesul la branduri cu renume la nivel international”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing al companiei Iulius.

Fondat intre anii 1900-1901 in Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciati retaileri de moda din Europa, cu o retea de peste 140 de magazine, in tari precum: Germania, Austria, Olanda, Belgia, Elvetia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Tarile Baltice. In Romania, retailerul este deja 1prezent cu sase magazine.

Datorita prezentei Peek & Cloppenburg in Romania, retailerul de moda este foarte constient de cererea crescuta pentru moda de inalta calitate din aceasta tara. „Intrezarim un potential puternic in viitor pe aceasta piata, asadar a fost firesc sa ne intensificam activitatile aici”, a declarat Paul Portner, Director de Retail Management la Peek & Cloppenburg.

Proiectul mixt Iulius Town va fi realizat in doua faze, iar prima sa etapa, aflata in curs de finalizare, va include: 120.000 mp de retail, 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, un tunel auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Peek & Cloppenburg este un retailer de moda independent, organizat ca intreprindere familiala si lider de piata pe segmentul vestimentar superior, cu aproximativ 16.000 de asociati si peste 140 de magazine, in 15 tari din Europa. Peek & Cloppenburg ofera o gama variata de produse pentru toate preferintele in materie de stil si la preturi accesibile, de la branduri internationale, pana la marcile detinute de companie. Gama de produse include optiuni vestimentare pentru orice ocazie, de la vestimentatie casual si business, pana la tinute de seara. Peek & Cloppenburg isi alege cu grija produsele pentru a stabili tendinte si pentru a-si inspira cumparatorii. Mai multe informatii gasiti pe https://www.peek-cloppenburg.com/ro.

Sursa foto: Toni Genes/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri