UniCredit Bank implementeaza semnarea platilor de pana la 800 de lei prin scanarea amprentei digitale si ofera clientilor o dobanda mai mare pentru depozitele constituie prin canale digitale, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Clientii UniCredit care detin telefoane compatibile pot opta pentru autentificarea platilor de pana la 800 de lei (sau echivalentul in valuta) prin citirea amprentei digitale, fara a mai fi necesara introducerea codului PIN, precizeaza banca in comunicatul transmis.

UniCredit le ofera utilizatoriilor care constituie un depozit la termen, prin Mobile sau Online Banking, 0,15 puncte procentuale in plus la dobanda fata de dobanda acordata pentru acelasi tip de depozit deschis in sucursala. Ei pot alege durara depozitelor- de 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni si pot opta pentru reinnoirea automata a acestora. Pe toata perioada initiala a fiecarui depozit, pana la prima maturitate, dobanda primita de client este fixa, se mai arata in comunicatul de presa.

Depozitele se reinnoiesc automat cu dobanda de depozit in vigoare la data prelungirii, in functie de suma, valuta, termenul si canalul utilizat pentru constituirea depozitului. In cazul depozitelor la termen constituite pe o perioada de minimum 6 luni si cu optiune de prelungire. In ceea ce priveste comisioanele de transfer prin Online sau Mobile Banking, acestea sunt cu 75% mai mici decat cele aferente acelorasi operatiuni ordonate in sucursale.

Profitul consolidat al grupului bancar italian UniCredit in Romania a crescut cu 16,1% in primul trimestru, la 21 de milioane de euro, sustinut de avansul puternic al depozitelor si imprumuturilor acordate clientilor, dar si al veniturilor din taxe si comisioane.

UniCredit Bank este parte a UniCredit. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri