Visa si National Bank of Greece au anuntat astazi un proiect pentru dezvoltarea de bijuterii cu functie de plata in parteneriat cu Folli Follie si Links of London. Prototipurile incluse in linia de bijuterii cu functie de plata vor fi expuse la standul Visa si Visa Everywhere Garden in cadrul Mobile World Congress, care se desfasoara la Barcelona intre 26 februarie si 1 martie.

Visa si NBG vor colabora cu Folli Follie si Links of London pentru a crea inele si bratari cu functie de plata – utilizand tehnologia contactless – care permit consumatorilor sa efectueze tranzactii printr-o atingere a oricarui terminal de plata dotat cu tehnologia contactless. Linia de bijuterii va fi disponibila initial consumatorilor din Grecia incepand de anul acesta. QIVOS, agentie de marketing specializata in tehnologie, a facilitat dezvoltarea proiectului in parteneriat cu Visa, NBG, Folli Follie si Links of London, asigurand coordonarea si implementarea intregului proces, conform unui comunicat de presa emis de catre Visa.


”Pe masura ce peisajul global al platilor evolueaza dinspre plastic spre digital, Visa continua sa inoveze si sa colaboreze cu parteneri precum National Bank of Greece si Folli Follie pentru a dezvolta solutii de plata care sa ofere consumatorilor o experienta de cumparare simpla si sigura", a declarat Mike Lemberger, director de produse si solutii, Visa in Europa.

Din momentul in care clientii primesc instrumentul de plata de tip wearable, acestia il pot activa instant prin intermediul retelei de POS-uri a National Bank of Greece si pot face plati printr-o simpla apropiere a mainii de terminalul POS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri