Visa si NBG vor colabora cu Folli Follie si Links of London pentru a crea inele si bratari cu functie de plata – utilizand tehnologia contactless – care permit consumatorilor sa efectueze tranzactii printr-o atingere a oricarui terminal de plata dotat cu tehnologia contactless. Linia de bijuterii va fi disponibila initial consumatorilor din Grecia incepand de anul acesta. QIVOS, agentie de marketing specializata in tehnologie, a facilitat dezvoltarea proiectului in parteneriat cu Visa, NBG, Folli Follie si Links of London, asigurand coordonarea si implementarea intregului proces, conform unui comunicat de presa emis de catre Visa.

”Pe masura ce peisajul global al platilor evolueaza dinspre plastic spre digital, Visa continua sa inoveze si sa colaboreze cu parteneri precum National Bank of Greece si Folli Follie pentru a dezvolta solutii de plata care sa ofere consumatorilor o experienta de cumparare simpla si sigura", a declarat Mike Lemberger, director de produse si solutii, Visa in Europa.

Din momentul in care clientii primesc instrumentul de plata de tip wearable, acestia il pot activa instant prin intermediul retelei de POS-uri a National Bank of Greece si pot face plati printr-o simpla apropiere a mainii de terminalul POS.