Grupul Financiar Banca Transilvania, prin BT Investments, participa la o runda de finantare de 300.000 de euro lansata de startup-ul Ebriza. Pe langa institutia financiara vor mai participa la aceasta runda de finantare si fondul de accelerare clujean Risky Business, Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si Dan Isai, fondatorul Salad Box.

Aceasta runda de investitii evalueaza startup-ul romanesc fondat de Cristian Dinescu si Alexandru Mares la 1,5 milioane de euro la un an dupa prima lor runda de investitii si intrarea in acceleratorul Risky Business, cand Ebriza a fost evaluata la jumatate de milion de euro, conform unui comunicat de presa emis de catre Banca Transilvania.

Ebriza transforma total ceea ce inseamna acum casa de marcat, softul de vanzare si gestiune: acestea vor fi accesate online, non-stop, de pe orice dispozitiv, urmarind in timp real activitatea firmei, a stocurilor si a vanzarilor. De asemenea, Ebriza integreaza afacerile din Horeca, retail sau servicii cu furnizorii lor sau cu prestatorii de servicii, aplicatiile de comenzi sau de rezervari printr-un marketplace deschis oricaror dezvoltatori.

Prin aceasta investitie, Grupul BT face inca un pas in ceea ce priveste fintech-urile: in 2017 a intrat in actionariatul Timesafe, dezvoltatorul Pago, aplicatie destinata gestionarii si platii facturilor de utilitati, iar in martie a.c. Banca Transilvania a anuntat colaborarea cu Personetics, lider de piata in solutii bancare cognitive, cu ajutorul caruia va integra inteligenta artificiala in aplicatia BT24 Internet Banking si Mobile Banking, in acest an.

"Ne dorim sa oferim gratuit comerciantilor softul de vanzare POS - eliberare de bon fiscal - direct pe tableta sau pe telefon cu acces la o imprimanta fiscala wireless si sa ne focusam pe serviciile adiacente din marketplace, comerciantul trebuind sa plateasca doar pentru acestea din urma”, conform Cristian Dinescu, co-fondator Ebriza.

Ebriza este unul dintre startup-urile finaliste de la Startup Avalanche, competitia anuala organizata in Cluj-Napoca de Techsylvania si Risky Business. A facut parte din primul program de accelerare al start-up-urilor al Risky Business Cluj. Softul functioneaza deja la peste 100 de comercianti in Romania si in strainatate. Cu aceasta infuzie de capital, Ebriza isi va putea canaliza eforturile spre dezvoltarea propriului marketplace, care va da ocazia oricarui business sa isi conecteze instantaneu softul de vanzare si gestiune cu furnizorii de produse si servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri