Trei dintre cele mai importante banci mobile din Europa - Monzo, Revolut si Monese - vor participa la Future Banking, unul dintre cele mai mari evenimente de banking digital si Fintech din regiune. Inscrie-te ACUM la conferinta ca sa afli cu ce arme ataca aceste Fintech-uri suprematia bancilor, dar si care este noul country manager Revolut in Romania.

Revolut urma sa isi anunte country manager-ul pentru Romania la jumatatea lunii mai, dupa un proces de recrutare de mai bine de 6 luni.

Vei afla insa, in a doua zi a Future Banking, numele manager-ului care va creste business-ul Revolut in Romania.

Fintech-ul cu sediul la Londra vrea sa ajunga pana la finalul anului 2018 la 5 milioane de clienti la nivel global. Despre felul in care isi propun sa realizeze acest obiectiv ne-a povestit Andrius Biceika, head of country managers la Revolut.

Cu un target ambitios la nivel global, 5 milioane de utilizatori pana la finalul anului, reprezentantul Revolut a precizat ca in Romania sunt peste 25.000 de utilizatori, care in 2017 au cheltuit 3 milioane de dolari si au reusit sa economiseasca peste 150.000 de dolari folosind serviciile lor in detrimentul celor oferite de bancile traditionale.

Monzo Revolut Monese la Future Banking

Monzo, una dintre cele mai mari banci mobile din Europa, care se intituleaza chiar „banca viitorului”, va fi reprezentata pe scena Future Banking, in ziua II – 11 mai, de Tristan Thomas, Head of Marketing & Community. Monzo a ajuns in doi ani de la lansare la 500.000 clienti, dar are un target pe termen lung mai mult decat ambitios: sa ajunga la un miliard de clienti in intreaga lume.

Marcus Exall, VP Partnership la Monese, a fost primul investitor in cunoscutul Fintech din Marea Britanie. Cu o experienta de peste 20 de ani in digital si marketing, Marcus va prezenta povestea Monese si va expune serviciile la care si romanii pot avea acces.

Celor trei le poti adresa intrebari in ziua II de la Future Banking, cand vor avea o serie de discursuri si vor lua parte la un panel de dezbateri. Te poti inscrie AICI.

Vezi pe site-ul Future Banking lista completa a speakerilor internationali, dar si ce banci si Fintech-uri locale vor participa la discutii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri