Patria Bank gaseste un canal de distributie inedit pentru creditul de consum Patria Plus, in urma unui parteneriat cu elefant.ro. Banca ofera reduceri la dobanda de 1,5 puncte procentuale pentru clientii retailer-ului online care fac achizitii mai mari de 100 de lei.

Astfel, clientii Elefant Premium beneficiaza de o dobanda anuala efectiva (DAE) care incepe de la 8,86% pe an. Mecanismul promotiei cu Patria Bank vizeaza doar clientii care fac comenzi online de minimum 100 lei. Ei primesc in platforma Premium un cod de validare (cod de promotie) cu care pot accesa un credit direct pe site-ul dedicat ofertei. Promotia este valabila pana la 30 iunie.

La finalul anului trecut, cu ocazia aniversarii a 7 ani, elefant.ro a lansat programul de loialitate Elefant Premium, prin care a alocat reduceri de 10 milioane de lei sub forma de vouchere pentru clientii care acumulau puncte.

"Am gasit in elefant.ro un partener potrivit din toate punctele de vedere pentru accesarea acestui tip de credit. Ne bucuram de asocierea cu unul dintre principalii retaileri online si suntem optimisti ca oferta va fi bine primita de clientii Elefant.ro. Tendinta de digitalizare pe piata de creditare romaneaca si cresterea achizitiilor online au facut fireasca aceasta colaborare, mai cu seama ca in Patria Bank punem un accent foarte mare pe dezvoltarea business-ului prin parteneriate relevante", spune Stefania Cristescu, director de marketing si comunicare Patria Bank.

Parteneriatul vine si in contextul in care Patria Bank si elefant.ro au actionariat comun. Banca este detinuta in proportie de 76% de Fondul de Investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), administrat de Horia Manda prin Axxess Capital, iar Olif BV, un vehicul de investitii din Olanda, controlat tot de Axxess Capital, are o participatie de 30,4% din retailer-ul online.

Principalul actionar al Elefant este Millenium Gold Resources (59,7%), vehicul investitional controlat de Fribourg Investments, fond condus de fostul premier al Moldovei Ion Sturza. In actionariatul retailerului se mai afla si Catalyst Romania (9,7%), fond local de private equity administrat de 3TS Capital Partners.

Patria Plus este un credit rapid, care poate fi contractat fara adeverinta de salariu si cu un venit minim declarat de la doar 500 de lei, iar clientii pot obtine sume intre 7.000 si 80.000 lei, pe o perioada de pana la 5 ani.

La oferta dedicata clientilor Elefant.ro se poate adauga un discount suplimentar de pana la 4 puncte procentuale accesat de toti cei care aleg virarea salariului in cont Patria Bank, au un istoric bun de plata la Biroul de Credit si/sau iau un credit de peste 25.000 lei. Totodata, cei ce il acceseaza beneficiaza si de o asigurarea de viata Patria Protect, oferita prin Allianz-Tiriac Asigurari.

Grupul Patria Bank este detinut de Fondul de Investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai carui principali investitori sunt BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investitii, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investitii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management si Patria Asset Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri