Samsung Galaxy Camera EK-GC100 este un proiect ambitios al producatorului sud-coreean care mizeaza prin lansarea acestui dispozitiv pe utilizatorii pasionati de fotografie, dar care pot utiliza aparatul de fotografiat si pentru a naviga pe internet gratie suportului pentru Wi-Fi si 3G.
Camera foto dispune de un senzor BSI CMOS de 16,3 MP, capabil sa realizeze fotografii la o rezolutie de pana la 4608x3456 pixeli, are functie autofocus si poate realiza fotografii la un zoom optic de pana la 21x avand o distanta focala de 4.1 ~ 86,1mm.



Lucrurile devin mai interesante cand vine vorba de facilitatile multimedia pe care le ofera aparatul. Pe langa posibilitatea de fotografiere si filmare video, Samsung Galaxy Camera, fiind un hibrid intre cele doua si un smartphone in miniatura, vine echipat cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean dezvoltat de Google.

Acest lucru se traduce printr-o multitudine de aplicatii si functii suplimentare oferite prin intermediul Google Play, in special programe special dedicate principalelor functii: de fotografiere si captura video.



GC100 incorporeaza un ecran tip LCD de 4,8 inch, capabil de o rezolutie la 1280x720px fiind propulsata de un procesor quad-core (4 nuclee) de 1,4 GHz avand o capacitate de stocare de 8GB. Aceasta poate fi, bineinteles, upgradata la peste 32GB gratie slotului micro-SD.

Pe partea de conectivitate, Samsung Galaxy Camera GC100 vine echipata cu Wi-Fi (cu standardul 802.11 a/b/g/n) si conectivitate 3G tip HSPA+ (850/900/1900/2100), dar si cu suport Bluetooth versiunea 4.0.
Aparatul de fotografiat are iesire audio, suport USB 2.0 si HDMI (prin mini-HDMI).



Bateria cu care Galaxy Camera de la Samsung vine echipata este una tip Li-Ion de 1650 mAh care ofera, potrivit producatorului, o autonomie la inregistrare video de pana la 90 de minute, redare video de pana la 6 ore, dar si o utilizare pe internet de pana la 6 ore.

Camera foto, cu o greutate de circa 300 de grame, se comercializeaza pe piata in versiunea pe culoare negra la un pret de circa 2.200 de lei.

Mai multe informatii despre acest dispozitiv puteti gasi pe GSMArena.com.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri