Bitdefender, una dintre cele mai mari companii de securitate IT din Romania, a castigat premiul pentru cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala Wall-Street. Premiul a fost acordat de Razvan Ionescu, marketing director business segment Romania Telekom Romania si a fost ridicat de catre Alex Balan, chief security researcher in cadrul Bitdefender.

Partenerii Galei wall-street.ro sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.

"Bitdefender este unul dintre cele mai bune incubatoare de inovatie din lume. De cand am luat legatura cu Bitdefender, in anul 2004, am pornit cu 42 de proiecte de cercetare si R&D. In Bitdefender nu se practica formula 20-80. Daca ai o idee si trece de un business case ... ideea se va materializa", a declarat Catalin Cosoi, chief security strategist.

Bitdefender este unul dintre cei mai mari producatori de solutii antivirus din lume, pe o piata pe care concureaza cu Symantec, McAfee, Trend Micro, Kaspersky Lab sau ESET.

Conform datelor companiei, Bitdefender protejeaza circa 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Vedeti toti castigatorii la Gala Wall-Street 2015 in slide-ul urmator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri