La categoria Tranzactia Anului, la Gala wall-street.ro a fost premiata achizitia uneia dintre cele mai mari retele de sanatate privata din piata romaneasca de profil, si anume Regina Maria, detinuta de catre Advent si de fondatorul companiei, Wargha Enayati. Aceasta a fost preluata in luna august a acestui an de catre fondul de investitii Mid Europa Partners, o firma de private equity axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia.

Premiul pentru tranzactia anului a fost inmanat de catre Andrei Pacurar, manager in cadrul firmei de brokeraj Nuntius. Fady Chreih, director executiv al Regin Maria a declarat: "Este un an frumos pentru Regina Maria pentru ca noi am sarbatorit acum doua saptamani 20 de ani de existenta, dar si 10 ani de spital Euroclinic. Asadar, este destul de frumos sa primim in aceasta seara un premiu. Este un an bun pentru noi".

El a mai spus ca preluarea Regina Maria de catre Mid Europa Partners reprezinta cea mai mare tranzactie din health care de pana acum.

Partenerii Galei wall-street.ro sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.

Vezi aici toti castigatorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »


Setari Cookie-uri