"A face afaceri in Romania pentru noi este ca un roller coaster. Suntem de 9 ani pe piata si la fiecare trei ani am trecut printr-o criza. In 2008 stiti foarte bine ce s-a intamplat si a trebuit sa ne reinventam total, sa ne adresam unui alt segment de piata, zona corporate, iar in 2011, pentru ca am reusit sa facem lucrul acesta, am avut un alt tip de criza, o criza de crestere: ne-am dublat veniturile si am inceput sa suferim la calitate. Anul trecut am trecut printr-o alta criza puternica, prin care cred ca treceti toti in acest an, o criza de resurse umane. Suntem foarte curiosi sa vedem care va fi urmatoarea criza", a declarat Marius Stefan la gala wall-street.ro 10 ani, organizata pe 23 noiembrie.

Autonom Rent-a-Car, cea mai mare companie de servicii de inchiriere de masini din Romania, cu o flota activa de peste 2.500 de autoturisme noi, a preluat furnizorul de transporturi auto corporate Vehicle Management Systems (VMS) dupa cinci luni de negocieri.

Autonom se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut cand a raportat 11,2 milioane euro. Anul trecut, compania a intrat si pe piata din Ungaria si si-a diversificat activitatea, abordand segmentul de inchirieri auto premium si vehicule comerciale, cat si inchirieri cu sofer.

Autonom are o retea de 40 de centre de inchiriere auto, in 28 de orase din Romania. Adresandu-se la inceput in special persoanelor fizice, odata cu recesiunea economica, Autonom a abordat segmentul corporate, devenind in scurt timp lider national in domeniu. In prezent, compania detine o flota de peste 2.500 de masini noi, 210 de angajati si furnizeaza servicii de inchirieri auto pe termen scurt si mediu, leasing operational si servicii de management al flotelor.

Optical Network, proprietarul...
Citeste si: Proprietarul Optiblu si Klarmann, afaceri de 63 milioane lei in 2018

Anul acesta la Gala Wall-Street am sarbatorit 10 ani in care am fost alaturi de mediul de business din Romania si am acordat distinctii companiilor, proiectelor si oamenilor care au reusit sa duca inovatia la rang de arta. Partenerii evenimentului sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.