Partenerii Galei wall-street.ro sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.

"Coldwell Banker a intrat pe piata in anul 2007 si a devenit lider de piata in 2009. Vrem si in 2015 sa ramanem pe acelasi loc datorita cresterii de pe piata imobiliara. Vom incheia anul acesta cu afaceri de in crestere de 20%. Evolutia va fi generata mai ales de vanzarile de pe segmentul rezidential – 1.500 de apartamente noi vandute, dar si a departamentului de property management – 700.000 mp spatii de hoteluri, centre comerciale sau proiecte rezidentiale. Speram sa avem o putere si mai mare pe piata imobiliara din Romania", a declarat Ionut Balau, vicepresedinte al Coldwell Banker.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pietei de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

In cadrul conferintei (RE)Construct, organizata de catre wall-street.ro la inceputul acestei toamne, reprezentantii Coldwell Banker sustineau ca anul 2015 va fi cel mai bun pentru piata rezidentiala din Romania, peste 10.000 de unitati locative urmand sa fie finalizate in Bucuresti pana la sfarsitul anului.

Castigatorii Galei...
Citeste si: Castigatorii Galei Wall-Street - Valori care fac diferenta in business

Vedeti toti castigatorii la Gala Wall-Street 2015 in slide-ul urmator.