UniCredit Tiriac Bank a lansat joi o versiune imbunatatita a aplicatiei de mobile banking, cu un design mai prietenos si functii suplimentare fata de prima versiune lansata in septembrie 2012. Noua aplicatie a fost dezvoltata la nivel de grup si a fost introdusa inca de la sfarsitul anului trecut in tari precum Italia, Austria si Germania.

In Romania, procesul de implementare a dura putin mai mult intrucat clientul roman a solicitat si sectiunea de plata a utilitatilor.

Noua aplicatie Mobile B@nking este disponibila pe sistemele de operare Android si iOS, iar pentru Windows urmeaza sa fie lansata in aceasta luna. De asemenea, reprezentantii UniCredit Tiriac Bank au precizat ca vor pregati versiuni si pentru Java si BlackBerry.

In prezent, banca are un grad de penetrare de circa 20% pe serviciul de online banking, unde in jur de 100.000 de clienti din portofoliu folosesc acest serviciu, in timp ce penetrare pe mobile banking este de numai 2%.

"Focusul nostru este pe clientii existenti care folosesc online banking-ul", a spus Petrisor Costin, director Segmente si Produse Retail in cadrul UniCredit Tiriac Bank..

Comisionul de administrare lunara pentru serviciul de mobile banking este de 2 lei pe luna, dar la unele pachete de cont curent serviciul vine ca bonus, fara a mai fi nevoie de plata lunara a comisionului. In schimb, clientii beneficiaza de o reducere cu 50% a comisioanelor pentru operatiunile interbancare, fata de tarifele de la casierie, iar orele limita de procesare a platilor sunt extinse fata de casierie cu pana la 3 ore.

Utilizatorii de Mobile B@nking isi vor putea plati facturile Vodafone, Orange, Romtelecom, RDS&RCS, GDF Suez, Enel Muntenia, sa efectueze plati rapide, transferuri de bani, sa solicite produse bancare precum imprumuturi sau carduri de credit si sa isi constituie singuri depozite la termen. Clientii mai pot afla care este cea mai apropiata sucursala a bancii sau care este bancomatul care se afla la cea mai mica distanta, prin intermediul hartii cu unitatile bancii si ATM-uri.

Urmariti mai jos filmul de prezentare al aplicatiei Mobile B@nking.

Despre securitatea aplicatiei de mobile banking

In ceea ce priveste securitatea, accesarea Mobile B@nking-ului se face prin tastarea de pe telefonul mobil al unui PIN din 8 cifre, iar in cazul in care utilizatorul uita sa se delogheze aplicatia se inchide automat dupa doua minute de inactivitate. Transmiterea informatiilor intre UniCredit Tiriac Bank si utilizatori se face criptat utilizand protocolul securizat SSL 128 biti. In cazul furtului telefonului mobil, reprezentantii bancii recomanda clientilor sa sune imediat la call-center, sa anunte furtul si sa blocheze conturile.

Pentru a promova versiunea actualizata a Mobile B@nking, UniCredit Tiriac Bank va derula o campanie de comunicare denumita "Controleaza-ti banca de pe telefonul mobil", dezvoltata impreuna cu MRM Worldwide Romania, agentia de digital a McCann WorldGroup Romania. Initiativa va fi promovata exclusiv in mediul online, in intervalul 8 mai si 20 iunie.

Aplicatia interactiva creata pentru noua campanie este accesibila pe www.controlyourbank.ro si se bazeaza pe o tehnologie care permite formarea unei legaturi unice in timp real intre doua dispozitive conectate la internet. Cu ajutorul smartphone-ului, care se transforma intr-un joystick, oricine poate controla scenele video petrecute intr-o sucursala a UniCredit Tiriac Bank, reconstruita virtual in site-ul campaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri