„Este o investitie destul de mare in Orange Money pentru ca trebuie sa impingem piata. Este ca un bulgare de zapada, dar ca bulgarele sa mearga, la inceput il impingi. Si trebuie sa facem corect lansarea. Este o mare provocare, sunt asteptari mari pentru Orange Money pentru ca avem zece milioane de clienti”, explica managerul.

Serviciul va fi lansat doar pentru utilizatorii proprii, dar seful Orange crede ca in aproximativ doi ani se va ajunge si la colaborari cu ceilalti operatori din piata astfel incat clientii sa poate trimite bani si catre cei care folosesc serviciile altor retele.

Orange a mai lansat astfel de servicii in Africa, Orange Money adresandu-se mai ales populatiei care nu are acces la servicii bancare.

Citeste si:

“Va fi diferit de ceea ce am lansat pe piata africana pentru ca Romania nu este in Africa, va fi un serviciu adaptat local. Dar este un serviciu care unde a fost lansat a avut mare succes. De exemplu, in Mali, tranzactiile prin Orange Money reprezinta 15% din PIB”, declara Fallacher.

Afla mai multe din articolul: Interviu mobil cu Jean-Francois Fallacher, CEO Orange: As putea trai in Romania. Ma simt ca acasa