Incurajata de parinti, dr. Aura Irina Cuzino a intrat in lumea medicala pentru a ajuta nou-nascutii. Ajungand in randul medicilor de top in neonatologie, si-a pastrat aceeasi motivatie - aceea de “a vedea ca viitorul copiilor este frumos si in deplina sanatate”.

“Decizia de a urma o cariera medicala nu a fost a mea, a fost a parintilor. Nici eu nu am avut o idee mai buna. Cochetam cu ideea de a deveni profesor, deci, cumva, probabil au vazut ca imi place sa fiu in preajma copiilor si din start m-au indrumat catre aceasta meserie.

In continuare, ce ma motiveaza sa practic medicina este sa vad ca viitorul copilului este frumos, in deplina sanatate. Cumva, fiind inceputul vietii lor, ma simt responsabila sa aiba un inceput cat mai bun, in tot ceea ce depinde de mine sa fac. Pare caraghios, dar noi vorbim cu bebelusii, ii incurajam, deoarece comunicarea este foarte importanta. Ei percep, oarecum, din tonul vocii si din felul cum ii manevrezi, ca au ajuns intr-o lume in care exista si blandete”, a relatat dr. Aura Irina Cuzino, medic neonatolog in cadrul MedLife Life Memorial Hospital.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »


Setari Cookie-uri