Cererea de spatii de birouri din partea IMM-urilor a inregistrat o crestere de 14% in primele noua luni ale anului, pana la un volum de 424.906 mp. In continuare, cele mai multe firme interesate sa inchirieze birouri sunt dispuse sa plateasca pana la 11 euro/mp/luna, potrivit Esop.

“Anul 2013 se remarca printr-o intensificare a intentiilor de relocare. Cu toate ca probabil unele dintre acestea se vor concretiza in tranzactii in prima parte a lui 2014, este de remarcat gradul mai ridicat de incredere al managerilor in persectivele propriilor companii si reluarea in cazul multora a planurilor de crestere a business-ului. Spre deosebire de anul precedent, motivele relocarii sunt tot mai adesea nevoia de extindere a suprafetei sediului si cresterea confortului angajatilor”, declara Alexandru Petrescu, managing partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

In ceea ce priveste tranzactiile la nivelul companiei Esop Consulting, acestea au consemnat o majorare cu 20% in perioada analizata.

In continuare, 54% din volumul total al solicitarilor inregistrate in aceasta perioada a fost pe segmentul de buget de pana in 11 euro/mp/luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri