Posesor atat al unui iPhone 5 cat si al telefonului-tableta Galaxy Note 2 de la Samsung, Sebastien Delen, seful companiei producatoare de jocuri Ubisoft in Romania a declarat pentru wall-street.ro ca un gadget ar trebui in primul rand sa fie usor de folosit, iar interactiunea cu acesta sa fie cat mai prietenoasa.
“O abordare cat mai pe intelesul tuturor este necesara pentru ca in mod normal gadget-ul nu este ceva de care ai absoluta nevoie. Pe langa o experienta placuta in utilizare ar trebui sa aduca si ceva nou fata de restul concurentei: sa faca ceva altfel sau mult mai bine, sa reinventeze o anumita experienta”, apreciaza seful Ubisoft Romania.

Galaxy Note 2 sau iPhone 5?


Daca ar fi sa aleaga intre cele doua telefoane, tehnic, managerului francez ii place mai mult Samsung Galaxy Note II, dar prefera iPhone-ul in majoritatea timpului deoarece este mai comod si usor de folosit, datorita iOS-ului.

“Am cumparat iPhone-ul pentru ca sistemul creat de cei de la Apple face ca descarcarea de aplicatii sa fie usoara, iar trecerea de la un telefon la altul se face fara probleme: poti continua imediat cu cartile, muzica si filmele tale pe telefonul nou. Imi este si mai usor pentru ca am un iPad si un Mac acasa: folosirea aceluiasi mediu face lucrurile mai usoare. Folosesc iPhone-ul ca telefon de zi cu zi, iar Note II ca «jucarie»”.

iPad mini, cea mai noua achizitie


Ultima achizitie pe care a facut-o a fost un iPad mini. Delen vede noul gadget ca pe un compromis intre iPad si iPhone atunci cand vrei sa calatoresti cat mai usor, dar nu vrei sa renunti la cartile sau filmele tale.
“Este un mod placut sa folosesti internetul sau sa citesti o carte din cauza ca este destul de mic si poate fi tinut cu usurinta intr-o mana”, apreciaza managerul.

El mai spune ca pentru un dispozitiv de acest gen nu ar plati mai mult de 1.000 de euro.

Fan al site-urilor de stiri, sport si tehnologie


Sebastian Delen se declara un impatimit al site-urilor de stiri si sport.

“De obicei urmaresc doua tipuri de site-uri: stiri si sport deoarece sunt fan al oricarui tip de sport, apoi site-uri de stiri IT de unde imi iau ultimele informatii in domeniu. Site-ul meu preferat este sports24.com”.

Pentru navigarea pe internet, managerul Ubisoft Romania petrece in jur de o ora si jumatate, timp alocat in proportie de 70% informatiilor din industria jocurilor video, stiri, apoi sport si IT in general.

“Am cont pe Facebook, dar nu prea il folosesc”


Desi are cont pe reteaua de socializare din 2007, seful Ubisoft Romania spune ca nu prea isi foloseste profilul deoarece nu il considera un suport eficient pentru comunicarea cu cei apropiati.

“Am un cont de Facebook de ceva vreme, din 2007, dar nu prea il folosesc. Are avantajul ca te tine in contact cu oameni care sunt la distanta, dar nu ajuta prea mult in comunicarea cu cei apropriati, deci nu as putea spune ca m-a influentat in vreun fel. Pe langa Facebook, am si un cont de LinkedIn pe care petrec aproximativ o jumatate de ora pe luna, dar probabil ca ar trebui sa fiu mai activ, considerand felul in care evolueaza mediul de afaceri. Il am din 2010 si incerc sa petrec mai mult timp acolo”, a mai precizat Delen.

PROFIL IT este o sectiune in care managerii pasionati de gadgeturi si tehnologie impartasesc cititorilor preferintele in materie de produse IT. Cititi aici mai multe intervuri din rubrica PROFIL IT.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profil IT »



Setari Cookie-uri