1 / 5

Ce gadget aveti intotdeauna la indemana? Cu ce va este de folos? Ce v-a determinat sa il achizitionati?

Pentru mailuri si citirea presei, pentru probleme de serviciu si pentru informarea pe internet, utilizez laptopul. La fel pentru activitatile zilnice si pentru organizarea in calendar.
Telefonul il utilizez mai mult pentru apeluri, accesarea de informatii rapid de pe internet, cum ar fi presa, dimineata in drum spre serviciu sau vremea. Setez alerte pentru activitatile din calendar, iar in momentele de asteptare citesc sau raspund rapid la mailuri.

Care este suma maxima pe care ati investi-o intr-un astfel de dispozitiv?
Aceste dispozitive, pentru mine, reprezinta un strict necesar de utilitate, si nu un nivel de statut, astfel incat niciodata nu am investit exagerat in ele. Suma maxima de investit intr-un telefon mobil se ridica la 1.500 lei, suma la care consider ca se gasesc telefoane dotate cu tot ce este de utilitate. Peste acest pret deja se platesc caracteristici extra, care nu sunt importante pentru mine.


PROFIL IT - Zoltan Halmai, EuroGsm: Retelele de socializare sunt periculoase pentru formarea capacitatii de comunicare interumana a tinerilorArticole recomandate