Sabatini Pizza & Restaurant de la Piata Domenii e un restaurant nou al Bucurestiului, si am vazut pe site-ul lor ca e al treilea, dupa alte doua, Sabatini Pizza & Restaurant Basarabia si Sabatini Pizza & Restaurant Tei.

Acesta, Sabatini Pizza & Restaurant Domenii, a fost deschis in vara lui 2017 intr-o frumoasa casa de pe Alexandru Constantinescu, acolo unde se termina in Ion Mihalache, la Piata Domenii. Casa e mica, fara etaj, insa gradina e mare si foarte frumoasa. Si au reusit sa mai construiasca un fel de marchiza intr-o parte a curtii, au facut o terasa acoperita, cu pereti de sticla, foarte frumoasa si de efect.

Si cred ca si iarna toata lumea sta tot pe terasa, era pliba cand am ajuns noi, iar inauntru nimeni. Nu au ventilat marchiza, era foarte cald inauntru si nu prea agreabil de la lumea inghesuita, mirosea puternic a mancare de cantina, insa clientii pareau ca se simt in largul lor, mai ales ca veneau in grupuri si aveau chef de vorba. Scaunele foarte incomode pe terasa, nu stiu cum or fi inauntru.

Sabatini Pizza & Restaurant e un restaurant cu pizzerie, desigur, bucataria italiana traditionala, populara, felurile de mancare arhicunoscute, meniu cuminte, cu descrieri scurte, seci, in care sunt enumerate produsele si ingredientele, si cam atat.

Am luat un salau file, destul de bun, garnitura de spanac asa si asa; orezul bunicel, pastele bune, dar cu niste fasii de piept de pui la gratar peste ele, cam fara noima; si niste creveti cu un sos de bulion destul de iute, erau buni, daca dadeai bulionul deoparte.

Preturile destul de rezonabile, fata de cantitatea mancarii si fata de gustul mai bun decat te asteptai la inceput, cand vedeai atmosfera de cantina. Pentru ca Sabatini Pizza & Restaurant Domenii e un fel de cantina, la pranz, pentru corporatistii de la companiile din zona, care oricum nu au multe optiuni la indemana. Erau multi, am vazut ca faceau si coada la intrare ca sa ocupe un loc...

Nu stiu cum e pizza la Sabatini Pizza & Restaurant Domenii, data viitoare cand ajung in zona ma opresc si iau una. Sabatini Pizza & Restaurant e un restaurant corect, cu preturi decente si u o gradina foarte frumoasa - atractia localului in vremurile mai calde, fara indoiala...

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri