Cineva a amenajat Piata Amzei, au fost niste planuri indraznete acolo, dar se pare ca s-au oprit undeva pe la mijloc, asa cum era si de asteptat. Nu e cine stie ce aceasta piata, insa arata rezonabil. Vara, mai ales, gasesti un loc in care sa stai si sa te uiti la forfota centrului unei capitale europene.

Pentru scurta vreme, in aceasta Piata a Amzei a fost deschis cel mai bun restaurant al Bucurestiului - si nu unul, ci chiar doua. S-au inchis repede, si nu doar pentru ca patronul a avut discutii lungi cu procurorii, ci pentru ca era un nonsens din toate punctele de vedere.

Tot cam pe atunci s-au deschis si altele in piata Amzei, si cred ca Ryan’s Irish Pub a fost unul dintre ele, in acea perioada. Au fost altele inaintea lui, pe coltul cu teatrul Ion Creanga, insa Ryan’s Irish Pub rezista mai bine.

In interior se vrea o ambianta englezeasca, irlandeza, si chiar reuseste, intr-o oarecare masura: lemn, piele (sau pe acolo), culori englezesti. Nu e cine stie ce, insa e destul de confortabil. Insa presupun ca Ryan’s Irish Pub traieste mai mult din ce acumuleaza vara, cu frumoasa terasa de sub copacii batrani.

Meniul e traditional irlandez la Ryan’s Irish Pub, dupa cum ii spune si numele, cu cele cateva feluri de mancare banale ale lor. Am luat si noi fish & chips, coaste, tartar de dovlecei, o placinta irlandeza, evident, adica un fel de musaca, si cred ca inca ceva, dar nu mi-am notat.

Nu a fost rea mancarea de la Ryan’s Irish Pub, dar nici cine stie ce. Nici nu ar fi avut cum sa fie cu mult mai buna de atat, totusi, pentru ca nu poti face minuni cu niste produse si retete atat de simple.

Insa nu cred ca sunt multi care vin pentru mancare la Ryan’s Irish Pub, si s-ar aseza pe terasa aceea frumoasa indiferent ce ar fi in meniu. E norocul lor, adica al celor de la Ryan’s Irish Pub, ca sunt intr-o zona cu trafic mare. Nu i-as spune turistica, totusi, desi or fi si destui din aceasta specie, la cati trec zilnic prin centrul centrului Bucurestiului.

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri