Therapy a fost una dintre surprizele placute din ultima vreme, am mancat mai bine decat m-am asteptat intr-un astfel de loc.

Therapy e o cafenea bistrou, deschisa la Moxa acum doi ani si putin. Am inteles ca numele vine de la un proiect social, si finantat chiar cu fonduri europene, sau de pe la unii care vor mai mult bine in lume, oricum. E un proiect prin care vor sa ajute pe cativa defavorizati, nu mi-e clar daca in posturi de clienti, de angajati, sau si una, si alta.

Therapy locuiesc intr-o casa veche de pe Sfintii Voievozi, chiar unde se taie cu Moxa. O casa fara etaj, doua saloane, unul ceva mai marisor spre strada, celalalt spre spate. Amenajarea in stilul boem, tineresc, studentesc, simpla, austera, multe plante. Au sobe de teracota cu gaz, care chiar merg.

Meniu de bistrou la Therapy, cateva feluri simple, cate ceva din fiecare. Am luat fasole batuta, icre, un sandvici cu (foarte putina) carne, cartofi prajiti si niste paste cu legume, destul de bune toate, dupa cum am spus.

Preturile sunt rezonabile la Therapy, pe tot ce an enumerat mai sus, plus apa, cafea si doua pahare cu vin mai pline decat in alte restaurante, am dat 120 de lei, ceea ce e foarte bine.

Clienti erau destui la Therapy, multi pareau obisnuiti ai locului, adesea in grup. Cativa pareau veniti ca sa stea, cu calculatoarele in fata sau cu alte treburi.

Serviciul a fost distant, cu o chelnerita, sau ce o fi fost ea, cam acra, fara chef de vorba - semn ca terapia inca nu isi facuse efectul in cazul ei...

Therapy e de pus pe lista localurilor boeme din Bucuresti, care sunt acum din ce in ce mai multe, si pe lista mult mai scurta a localurilor, restaurantelor, cafenelelor si bistrourilor boeme in care chiar poti manca binisor. Sper sa fi ajuns sa se intretina singuri si ca preturile rezonabile nu vin inca din subsidiile de la Comunitatea Europeana sau de la altii care le-au dat ca sa faca bine semenilor...

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri