La finalul conferintei retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an, organizam Gala retailArena Awards. Prin Gala retailArena Awards ii vom aduce in lumina reflectoarelor pe acei jucatori care si-au pus amprenta pe evolutia pietei de retail si FMCG.

Companiile vor fi premiate pe baze unei jurizari formate din specialisti in retail si FMCG si cititorii presei de business.

Astfel, castigatorii celor cinci categorii vor fi alesi, in mod egal, pe baza raspunsurilor oferite de un juriu format din specialisti in retail si FMCG si de care cititorii wall-street.ro, cei care formeaza cea mai mare comunitate de business din Romania.

Gala de premiere retailArena Awards va avea loc la finalul evenimentului retailArena, conferinta in care vom pune fata in fata reprezentantii marilor lanturi de magazine, ai producatorilor din industria bunurilor de larg consum si retailerilor, cu un public dinamic. Va asteptam la eveniment! Inscrieti-va aici!

VOTATI jucatorii-vedeta din industria de retail si FMCG.

1. Care este cea mai buna campanie publicitara a anului in retail, in opinia dumneavoastra?

2. Care este cea mai buna campanie publicitara a anului in FMCG, in opinia dumneavoastra?

3. Votati managerul anului in retail.

4. Care este managerul anului in FMCG in opinia dumneavoastra?

5. Care este in opinia dumneavoastra cel mai bun brand de angajator in retail?

6. Votati cel mai bun brand de angajator in FMCG.

7. Care este cea mai verde companie din retail in opinia dumneavoastra?

8. Care este cea mai verde companie din FMCG in opinia dumneavoastra?

9. Votati cel mai dinamic jucator din retail.

10. Care este cea mai dinamica firma din FMCG in opinia dumneavoastra?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri