Bartosz Niwinski (foto), director regional CEE hybris, va fi prezent la retailArena, eveniment organizat de wall-street.ro intre 4 si 6 noiembrie la hotel Howard Johnson din Capitala. Bartosz Niwinski va sustine pe 6 noiembrie si un workshop in cadrul evenimentului retailArena pe tema "personalized customer engagement and commerce. Evozon Systems este partener silver al hybris SAP, fiind de asemenea si cel mai vechi partener al companiei din sud-estul Europei. Alexandru Jijian, omni-channel strategy director al Evozon Systems, va fi speaker la retailArena.

Potrivit Gartner cererea pentru solutii digitale pentru retail este puternica pe masura ce organizatiile investesc in imbunatatirea experientei consumatorilor si isi extind infrastructura necesara pentru crearea unui design de business digital nou. Gartner mentioneaza ca pana in 2018 companii care au investit in toate tipurile de personalizare online vor depasi organizatiile care nu au facut asta cu peste 30%, se mentioneaza in comunicatul de presa al hybris.

„Patratul” liderilor din raportul Gartner cuprinde furnizorii de tehnologie care imbina optim inovatia, executia, know-how-ul si abilitatea de a fi cu un pas inainte.

hybris a fost cumparat de SAP in 2013. Suma nu a fost facuta publica, insa s-a vehiculat o valoare a tranzactiei intre 1 si 1,5 MLD. dolari.

Miercuri, 15 octombrie, este ultima zi de early bird la retailArena. Pentru pachete de grup va rugam sa ne contactati aici.