hybris software, companie a SAP, a fost inclusa in cel mai recent raport Gartner "Magic Quadrant 2014 for digital commerce" in zona liderilor. Astfel, raportul care ajuta businessurile sa isi aleaga partenerii de aplicatii digitale pentru comert, pozitioneaza hybris ca fiind furnizorul cu cea mai mare abilitate de executie, usor peste IBM sau Oracle, ambii jucatori numiti deasemenea lideri pe acest segment.

Bartosz Niwinski (foto), director regional CEE hybris, va fi prezent la retailArena, eveniment organizat de wall-street.ro intre 4 si 6 noiembrie la hotel Howard Johnson din Capitala. Bartosz Niwinski va sustine pe 6 noiembrie si un workshop in cadrul evenimentului retailArena pe tema "personalized customer engagement and commerce. Evozon Systems este partener silver al hybris SAP, fiind de asemenea si cel mai vechi partener al companiei din sud-estul Europei. Alexandru Jijian, omni-channel strategy director al Evozon Systems, va fi speaker la retailArena.

Potrivit Gartner cererea pentru solutii digitale pentru retail este puternica pe masura ce organizatiile investesc in imbunatatirea experientei consumatorilor si isi extind infrastructura necesara pentru crearea unui design de business digital nou. Gartner mentioneaza ca pana in 2018 companii care au investit in toate tipurile de personalizare online vor depasi organizatiile care nu au facut asta cu peste 30%, se mentioneaza in comunicatul de presa al hybris.

„Patratul” liderilor din raportul Gartner cuprinde furnizorii de tehnologie care imbina optim inovatia, executia, know-how-ul si abilitatea de a fi cu un pas inainte.

hybris a fost cumparat de SAP in 2013. Suma nu a fost facuta publica, insa s-a vehiculat o valoare a tranzactiei intre 1 si 1,5 MLD. dolari.

Miercuri, 15 octombrie, este ultima zi de early bird la retailArena. Pentru pachete de grup va rugam sa ne contactati aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri