Retailerul Kaufland intentioneaza sa intre pe piata din Republica Moldova printr-un magazin care va fi deschis in capitala tarii, Chisinau, peste doi ani, expansiunea pe aceasta piata urmand sa fie coordonata direct de divizia din Romania, unde grupul german implineste 10 ani.

"Avand in vedere si contextul legaturilor istorice si culturale foarte stranse intre Romania si Republica Moldova, la aniversarea a 10 ani de activitate, Kaufland Romania (...) anunta extinderea retelei de magazine si in aceasta tara", se arata intr-un comunciat al companiei, citat de Mediafax.

Proiectul va fi coordonat de Kaufland Romania, cu intentia de a deschide mai multe magazine. "Orasul in care intentionam sa deschidem magazine este deocamdata capitala tarii - Chisinau - prima deschidere fiind asteptata peste aproximativ 2 ani", precizeaza Kaufland.

Retailerul a inaugurat primul magazin in Romania in 2005, iar in prezent a ajuns la o retea de peste 100 de unitati de retail, doua centre logistice si peste 15.000 de angajati. Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine in sapte tari, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri