Pe langa aceste subiecte, afla de ce nu este suficient ca site-ul tau sa fie responsiv si adaptat mobile-ului si de ce este necesar sa mergi mai departe de atat pentru a iti creste rata de conversie. Afla din dialogul cu Alexandru si cum pot fi depasite obstacolele pentru a deveni un business omni-channel.

Saptamana aceasta, in preambulul evenimentului RetailArena, vom analiza, alaturi de cinci specialisti, piata eCommerce-ului, vom oferi ponturi si informatii la zi despre industrie si vom oferi informatii utile specialistilor care vor sa se diferentieze.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WS 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Raftului cu Afaceri, un proiect special marca wall-street.ro dedicat ideilor de afaceri si curajosilor care isi doresc sa creeze un business, dar nu stiu de unde sa inceapa.