David Neacsu este mai mult decat managerul business-ului Himalaya, unic importator al brandului Mammut in Romania. Este un om cu viziune si pasiune – exploratul zonelor greu accesibile, speaker motivational si unul dintre primii antreprenori din tara.

Si-a inceput business-ul in 1990, imediat dupa revolutie. Atunci, producea local rucsace de munte si le vindea prin intermediul mai multor magazine. Scopul – sa finanteze prima expeditie pe Himalaya a romanilor.

Ulterior, in magazinul Unirea, a deschis propriul magazin, insa problemele „junglei post comuniste” nu au intarziat sa apara, fiind dat afara…din propria firma, de catre un contabil. „Pe atunci nu exista lege, eram tanar…a trebuit, iar, sa o iau de la capat!”.

Antreprenorul povesteste in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 aventurile sale montane si de business, isi prezinta business-ul si estimarea de crestere pe anul acesta, particularitati ale pietei outdoor, totul cu umor si dezinvoltura.

Vei putea discuta cu David Neacsu pe 11 noiembrie, in cadrul conferintei Retail Arena!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri