Il Passo, unul dintre cei mai importanti retaileri de incaltaminte si accesorii din piele din Romania, a deschis un nou magazin, in centrul comercial ParkLake, in urma unei investitii de 150.000 euro.

In urma deschiderii magazinului din ParkLake Il Passo ajunge la o retea de opt magazine in Bucuresti. Magazinul are o suprafata de 139 mp si sase angajati.

Dupa ce a lansat propria fabrica de incaltaminte in urma cu doi ani si a inceput productia anul acesta, Il Passo planuieste sa se internationalizeze si sa vanda online in Europa. Primele tari in care retailerul va inaugura platforme online sunt Bulgaria si Ungaria, anul viitor, in urma unei investitii de 400.000 de euro, a declarat Petru Chiriac, directorul si fondatorul Il Passo.

Fabrica Il Passo are 25 de angajati, produce 10.000 de perechi de incaltaminte pe sezon si a necesitat o investitie de o jumatate de milion de euro. Fondatorul Il Passo a mentionat ca este interesat de preluarea unei unitati mari de productie, cu echipa si know how-ul intrucat acestea au fost cele mai mari probleme pe care le-a intampinat.

Il Passo colaboreaza cu alte trei fabrici care realizeaza incaltaminte in sistem lohn si ale caror articole reprezinta 70% din cifra de afaceri a brandului. Anul trecut, acesta a fost de 7,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri