In prezent, grupul Inditex opereaza cinci magazine Zara Home in Bucuresti, noul magazin din centrul comercial Constanta City Park fiind cel de-al saselea magazin deschis in Romania, de la intrarea brandului pe piata locala, in 2008.

Infiintat in 2003, brandul Zara Home are peste 500 de magazine deschise in intreaga lume, fiind prezent in 60 de tari. Zara Home este specializat in articole pentru amenajarea si decorarea locuintei. Gama sa de textile - asternuturi de pat, fete de masa si articole pentru baie - reprezinta 70% produse, dar si tacamuri, articole din ceramica, din sticla si alte obiecte decorative. In octombrie 2015, s-a lansat si magazinul online Zara Home pentru clientii din Romania.

Inditez detine pe piata locala peste 120 de magazine sub bran­durile Zara, Zara Home, Bershka, Stra­di­va­rius, Pull&Bear, Oysho si Massimo Dutti. Toate cele sapte branduri sunt prezente si online, alaturi de brand-ul Uterque, disponibil pentru comenzi online pentru clientii din Romania, incepand cu 2016.