Cel de-al saptelea magazin LEGO este situat in centrul comercial ParkLake din Bucuresti si are o suprafata de 112 mp. In acest magazin vor lucra 6 angajati.

Celelalte sase magazine sunt deschis in Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiesti (AFI Palace), Cluj (Polus City Center) si Constanta (City Park).

”Ne bucuram sa putem deschide inca un spatiu dedicat fanilor LEGO, care sa sustina creativitatea prin joaca”, spune Narcis Moraru, retail manager Daco Invest.

Pasionatii LEGO pot descoperi in noul magazin si Pick & Build Wall, locul de unde isi pot alege caramizile si elementele dorite, in multe forme si culori, in cantitatea dorita. Magazinele ofera peste 500 de tipuri de seturi de constructie tematice pentru copii si adulti, dar si seturi de constructie de o mai mare complexitate, cum ar fi Architecture si Mindstorms.

Grupul LEGO este o companie privata, detinuta de familia Kristiansen, cu sediul in Billund (Danemarca) si birouri principale in Enfield (SUA), Londra (MareaBritanie), Shanghai (China) si Singapore. Infiintat in anul 1932 de catre Ole Kirk Kristiansen si avand la baza caramida LEGO® emblematica, grupul LEGO este unul dintre cei mai mari producatori de materiale de joaca din lume.

Daco Invest este o companie cu capital privat romanesc, ce detine o experienta de peste zece ani in retail.