Magazinul este situat la parterul Atriumului Palas Mall Iasi si ocupa o suprafata de 64 metri patrati, fiind cel mai mare magazin din tara al retailerului. Sabon comercializeaza produse de ingrijire realizate din ingrediente naturale active, atat pentru segmentul feminin, cat si masculin.

In Romania, primul magazin Sabon a fost deschis in 2005, in Constanta. In prezent, exista 13 magazine Sabon, sapte in Bucuresti, doua in Ploiesti si cate unul in Iasi, Constanta, Cluj-Napoca si Galati. Primul magazin Sabon a fost deschis in 1997 in inima orasului Tel Aviv, Israel. Povestea a inceput odata cu realizarea manuala a sapunurilor de casa, dupa o reteta australiana veche de 70 de ani. Ulterior, lantul s-a dezvoltat intr-o puternica marca internationala denumita Sabon, care in prezent are peste 150 de magazine in orase importante din toata lumea.

Inaugurat in mai 2012, ansamblul urbanistic Palas Iasi reprezinta cea mai mare investitie imobiliara din afara Bucurestiului, in valoare de peste 265 milioane de euro, realizata de grupul Iulius, dezvoltator si operator de proiecte de tip mixed-use din Romania. Situat in centrul Iasului, ansamblul multifunctional Palas include peste 270 de magazine, sase cladiri de birouri clasa A, sali de evenimente, un hotel de 4 stele si un parc de 50.000 metri patrati.