Kenvelo este un brand vestimentar fondat in Cehia, care a devenit la scurt timp foarte apreciat de comunitatea iubitorilor de moda din Europa. Retailerul opereaza in prezent prin intermediul unui numar de 270 magazine din 18 tari: Cehia, Croatia, Slovacia, Romania, Israel, Bulgaria, Rusia, Austria, Marea Britanie, Lituania, Belarus, Albania, Letonia, Estonia, Malta, Ucraina, Serbia si Germania.

Compania care gestioneaza brandul Kenvelo pe plan local a inchiriat o suprafata de 156 metri patrati in cadrul outlet-ului, magazinul fiind inaugurat saptamana trecuta. Acesta este al 11-lea brand nou care s-a alaturat proiectului de la inceputul anului, dupa Desigual, Colin’s, Triumph, Sport Vision, Issimo Home, R&R Boutique, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go si Land Mobile.

Fashion House este singurul operator al unui outlet profesional din Romania. In primul semestru al anului 2016, vanzarile totale realizate in cadrul outlet-ului au crescut cu 10,9%, in timp ce rata de conversie (ponderea cumparatorilor in numarul total de vizitatori) s-a majorat cu 16% fata de aceeasi perioada a anului precedent. De asemenea, valoarea medie a unei tranzactii si-a mentinut trendul ascendent cu o marire de 8,3%.

In plus, probabil cea mai semnificativa evolutie din primul semestru al anului 2016 a fost reprezentata de cresterea considerabila a valorii cumparaturilor per client, +25,5% fata de primul semestru al anului 2015.

Deschis in 2008, Fashion House Outlet Centre Bucuresti este primul si singurul centru comercial de tip outlet din Romania. Avand o suprafata totala de 16.000 metri patrati, centrul gazduieste un numar vast de retaileri locali si internationali de top, printre care se numara: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Kenvelo si multi altii.