Magazinul de jucarii Noriel va ocupa 556 de metri patrati si se va afla la parter, iar retailerul de moda LC Waikiki va avea o suprafata de aproximativ 1124 de metri patrati. Odata cu lansarea centrului comercial Veranda, producatorul de cosmetice Farmec va deschide cel de-al doilea magazin Gerovital din Bucuresti.

Mallul va avea o suprafata de aproximativ 30.000 de metri patrati, la care se adauga alti 15.000 de metri patrati de spatii verzi, destinati relaxarii si petrecerii timpului liber. Aici se vor afla terase, restaurante si locuri de joaca pentru copii atat in incinta mallului, la Gymboland, cat si in curte, precum si un patinoar in aer liber.

Veranda va include un hipermaket Carrefour, cu o suprafata de peste 10.000 de metri patrati si un concept nou, iar pe zona de fashion cumparatorii vor gasi in Veranda primul magazin Tati din Romania, H&M, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Splend’or si Optiblu. Nu vor lipsi nici magazinul pentru animale Petmag, libraria Diverta si farmaciile Catena si Sensiblu.

In zona de food court se vor afla restaurantele KFC, McDonald’s, Oro Toro, Pizza Colosseum, Salad Box, Starbucks, Sushi Terra, Mesopotamia, Toan’s si Spartan. De asemenea, la nivel de servicii, vizitatorii vor avea la dispozitie locatii Orange, Telekom, Arsis, spalatoria EcoClean, saloanele de infrumusetare Evidence si Salon Pro, tour-operatorul TUI, Silca, dar si Maxbet.

Veranda este un centru comercial de proximitate, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.) in Bucuresti, in zona Obor, si care va fi inaugurat pe 27 octombrie 2016.