Profihairshop, retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului, deschide un nou magazin al retelei, in Veranda Mall din zona Obor, in urma unei investitii de 100.000 euro.

Amenajat pe o suprafata de 45 metri patrati, magazinul comercializeaza peste 1.500 de produse profesionale pentru ingrijirea parului, produse pentru unghii si accesorii de la 50 de branduri reprezentate.

“Interesul romanilor pentru utilizarea produselor profesionale de ingrijire este in continua crestere, motiv pentru care ne-am intensificat expansiunea la nivel national, acesta fiind al patrulea magazin deschis in acest an. Estimam ca vom inregistra vanzari lunare de 600 euro/mp, ceea ce inseamna ca vom intra pe break even in aproximativ 2 ani” a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop.

In acest an compania a investit aproximativ 200.000 euro in deschiderea de noi magazine, iar investitia in intreaga retea de la infiintare pana in prezent se ridica la 2 milioane de euro. Pentru 2016 compania mizeaza pe o cifra de afaceri de 5,5 milioane euro, in crestere cu 27% fata de cifra de afaceri de 4 milioane de euro inregistrata in 2015. Un magazin Profihairshop amplasat intr-un centru comercial inregistreaza vanzari medii anuale intre 5.000 – 10.000 euro/mp.

Potrivit estimarilor reprezentantilor companiei, piata produselor cosmetice profesionale vandute in exteriorul saloanelor are o valoare de 28 milioane de euro, ponderea cea mai mare fiind detinuta de produsele pentru ingrijirea parului (17 mil. euro), urmate de produsele pentru ingrijirea corpului (7 mil. euro) si cele de manichiura - pedichiura (3 mil. euro).

Profihairshop comercializeaza 50 de game profesionale, printre care Wella System Professional, Nioxin, L’Oreal, Joico, Londa, Moroccanoil, Tigi, Oro Del Marocco, Joc, precum si accesorii pentru par, aparate electrice profesionale pentru coafat si produse de cosmetica si unghii. In portofoliu se regasesc si produse de ingrijire care se adreseaza exclusiv barbatiilor: EXL, produse din gama L’Oreal Men, B.APP, Wella System Professional Men.

Lansat in 2009, Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar OASIS retail &development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer si Kurt Wagner si este in prezent cel mai mare retailer din Romania specializat in comercializarea de produse profesionale de ingrijire a parului. Profihairshop are o retea de 25 de magazine in cele mai importante mall-uri din tara.

l

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri