Retailerul Kaufland isi continua politica de expansiune si va incheia anul financiar in curs cu sase noi deschideri, in 2017 urmand alte 6-7 deschideri, pentru ca in 2018 compania sa inaugureze primul magazin dintr-un mall, in Sibiu, a declarat Valer Hancas, manager corporate affair si comunicare al companiei.

"Pana la final de an financiar 2016 vom deschide sase magazine, anul acesta urmand sa mai deschidem in Lugoj si Valcea. In prezent, am ajuns la o retea de 110 magazine, dintre care 12 sunt in Bucuresti", a precizat Valer Hancas.

Si anul viitor, compania va deschide un numar similar de magazine, bugetul anual de investitii fiind de aproximativ 100 milioane de euro. De asemenea, Kaufland va investi si in reamanajarea mai multor magazine deja existente.

"Pentru 2017, ingredientul de baza, care a fost unul dintre principalele elemente din strategia noastra de extindere, ramane acela de a merge in localitati in care putem sa fim si mai aproape de consumatorii nostri", a spus Hancas, fara a face publice localitatile in care retailerul vrea sa mai deschida unitati.

De asemenea, planurile companiei vizeaza deschiderea primului magazin dintr-un mall, care nu va fi in regim propriu.

"In 2018 vom deschide primul magazin care nu este construit si nu este o locatie proprie, iar inaugurarea va avea loc intr-un spatiu dintr-un mall nou, la Sibiu. Daca piata o cere, nu are rost sa fim niste clasici in viata si sa deschidem doar magazine in regim propriu, pentru simpla placere sau pentru siguranta de a deveni proprietari", a precizat Valer Hancas.

Motivul acestei decizii este legat de faptul ca "exista zone din tara sau locatii din orase in care, din pacate, suprafetele pe care noi le dorim nu pot fi construite, din diverse conditii de trafic sau din cauza autorizatiilor", a mentionat managerul de corporate affair si comunicare al companiei Kaufland.

Sunt rare cazurile cand ne plasam la periferia orasului, una dintre conditiile de baza este proximitatea si reusim in proportie de 90%

Partenerii evenimentului retail Arena sunt Microsoft (Technology Partner), Omnichannel Day delivered by FAN Courier, Media Galaxy (partener), Altex(partener), PayU (partener), ING Bank(partener), Carrefour (partener), Service Return (sponsor) si VE Interactive (sponsor).

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri