„Cresterea din aceste luni vine pe fondul investitiilor de peste 2 milioane de euro implementate pe parcursul acestui an. Am urmarit atat modernizarea capacitatii de productie, dar si extinderea retelei de distributie a apei noastre de izvor. Inca din primele luni ale acestui am lucrat pentru marirea capacitatii de productie in vederea eficientizarii ei, dar si pentru pentru reducerea amprentei de mediu prin reducerea cantitatii de plastic folosit pentru fabricarea ambalajelor. Am reusit performanta sa reducem cantitatea de deseuri de PET cu aproximativ 60 de tone pe an” declara Daciana Siderache, directorul general al companiei.

Piata materialelor de ambalat a avut fluctuatii puternice in 2017. ”Ne-am confruntat cu o crestere importanta la pretul ambalajelor determinata de evolutia pretului petrolului la nivel mondial. Din fericire pentru consumatori am reusit pana acum sa rezolvam intern aceasta problema, pretul la raft nefiind influentat major de aceste fluctuatii”, mai declara Daciana Siderache

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont