Retailerul danez de incaltaminte Ecco Shoes va deschide doua magazine anul acesta, in Galati si Timisoara, a anuntat Victor Tighinean, manager Ecco Shoes Romania, in cadrul retailArena 2017. „Cu magazinele fizice nu putem merge decat in orasele mari si bogate. Cele mai mari vanzari sunt unde avem cat mai multe locatii”, a spus Tighinean.

Renteaza magazinele fizice? „Da, ajuta la brand awarness si, implicit, la cresterea vanzarilor”. Astfel, Ecco Shoes vinde mai multa incaltaminte in Bucurestiu, unde detine zece magazine, dar si in Cluj (trei locatii), Timisoara si Constanta. Pe de alta parte, in orase precum Braila sau Bacau, vanzarile sunt infime.

Pe de alta parte, la Targu-Mures, unde retailerul a inchis magazinul fizic, au crescut vanzarile din mediul online. Din totalul business-ului, vanzarile online Ecco Shoes reprezinta 17%.

Partenerii retailArena 2017 sunt Kaufland, eMag, FAN Courier si PayU. Sponsorii evenimentului sunt PeliFilip, IQOS, Pepsico, Vivo!, Schonherr, Crowe Horwath, Ecco, Custom Soft, Syscom Digital, C-Solution si Plaut.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri