Profita in perioada urmatoare de oferta 1+1 prin care la fiecare bilet achizitionat, primesti unul, gratuit. Oferta este valabila pana duminica, 09.09.2018.

Printre companiile prezente anul acesta la retailArena si deja confirmate se numara nume precum eMAG.ro (Iulian Stanciu, CEO si actionar al companiei), Vtex.com, Flanco (Dragos Sirbu, CEO), FAN Courier (Cornel Morcov, CCO), Doraly, Google, Pelifilip, Selfpay, Euromonitor, MKOR, Answear.ro, FashionDays.ro, Napolact, NEPI Rockcastle sau Sunimprof Rottaprint.

retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG.

Evenimentul acopera atat piata locala, printr-un panel dedicat retail-ului “made in Romania”, dar si a extinderii internationale a acestora, dar si o viziune globala, evocata de playeri care activeaza pe plan mondial. Partea juridica, din ce in ce mai importanta si mai complexa, isi va avea locul intr-un panel in care vom discuta alaturi de experti ai Pelifilip.Ca de fiecare data, evenimentul va fi unul interactiv, in care dialogul cu speakerii va fi incurajat, urmand a avea posibiltiatea sa adresati intrebari si chiar sa discutati in privat cu acestia. In fiecare zi vor fi prezentate studii in exclusivitate, cu date relevante despre tendintele si evolutia din piata de retail, atat traditional cat si online.

Moderatorii evenimentului sunt jurnalisti business cu ani de experienta in industrie - Andra Imbrea, Andrei Panait si Alexandru Goaga - ce vor asigura doua zile pline de informatii relevante pentru toti participantii.

Pana in acest moment, partenerii evenimentului sunt: FAN Courier (omnichannel day partner), Vtex, Ropeco, Glory (gold partners), Flanco, Answear.ro, SelfPay(silver partners), Vivo!, Pelifilip si Customsoft (sponsors).

retailArena a devenit cel mai asteptat eveniment al toamnei in retail, dupa ce ani la rand a conturat cele mai importante tendinte, aducand la aceeasi masa jucatori reprezentativi. Anul trecut, evenimentul a reunit in sala peste 300 de participanti unici in ambele zile.

Inscrie-te acum si profita de oferta 1+1 gratuit!