Raluca Radu va fi prezenta si la Retail Arena, 24-25 octombrie. Nu rata ocazia de a discuta cu ea si multi alti speakeri de top atat din Romania cat si din afara tarii. Profita ACUM de oferta 1+1!

Business-ul Answear va creste anul acesta pana la 20 de milioane de euro, reprezentand 20% din veniturile totale ale Answear din toate cele 7 state in care activeaza business-ul polonez. In curand, Answear va intra si in Bulgaria.

"Una dintre adaptarile Answear in Romania a fost legata de mobile. Am lansat aplicatia mobila si, aproape fara niciun fel de advertising avem 50.000 de utilizatori. Circa 70% din trafic vine pe mobile, 60% dintre conversii. Se cumpara cel mai mult seara, de aceea am si stabilit newsletter-ul la ora 22:00", spune Raluca Radu. Totodata, completeaza ea, barbatii au ajuns la 45% din totalul conversiilor, acestia achizitionand in special pantofi.

Rata retururilor a crescut insa, aproape direct proportional cu numarul clientilor si increderea lor in achizitii de fashion pe Internet. In prezent, rata retururilor in cazul Answear este de circa 30%.

Afla din interviul video cum evolueaza intreaga piata eCommerce, ce cumpara romanii si cu ce marje de profit lucreaza industria de fashion, dar si ce influente are social media in achizitia de haine pe Internet.