Intoarsa ieri de la o conferinta pe eCommerce in Varsovia, Raluca Radu face o comparatie intre piata locala si cea din Polonia. “In Romania mai este foarte mult loc pentru business-uri in fashion; daca ar fi sa o iau acum, de la zero, as intra clar direct omnichannel si m-as axa, cel putin pentru inceput, pe pantofi – se vand extraordinar!”, spune Raluca Radu, country manager Answear.ro.

Raluca Radu va fi prezenta si la Retail Arena, 24-25 octombrie. Nu rata ocazia de a discuta cu ea si multi alti speakeri de top atat din Romania cat si din afara tarii. Profita ACUM de oferta 1+1!

Business-ul Answear va creste anul acesta pana la 20 de milioane de euro, reprezentand 20% din veniturile totale ale Answear din toate cele 7 state in care activeaza business-ul polonez. In curand, Answear va intra si in Bulgaria.

"Una dintre adaptarile Answear in Romania a fost legata de mobile. Am lansat aplicatia mobila si, aproape fara niciun fel de advertising avem 50.000 de utilizatori. Circa 70% din trafic vine pe mobile, 60% dintre conversii. Se cumpara cel mai mult seara, de aceea am si stabilit newsletter-ul la ora 22:00", spune Raluca Radu. Totodata, completeaza ea, barbatii au ajuns la 45% din totalul conversiilor, acestia achizitionand in special pantofi.

Rata retururilor a crescut insa, aproape direct proportional cu numarul clientilor si increderea lor in achizitii de fashion pe Internet. In prezent, rata retururilor in cazul Answear este de circa 30%.

Afla din interviul video cum evolueaza intreaga piata eCommerce, ce cumpara romanii si cu ce marje de profit lucreaza industria de fashion, dar si ce influente are social media in achizitia de haine pe Internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri