Komoder, liderul pietei de fotolii de masaj din Romania, a inaugurat trei showroom-uri noi, la Iasi, Bucuresti si in Bulgaria, la Sofia, si vizeaza extinderea si pe piata belgiana.

„Deschiderea noilor showroom-uri face parte din strategia noastra pentru 2019, deoarece clientii nostri isi doresc sa experimenteze fotoliile de masaj pentru a lua decizia de cumparare cat mai bine informati si intr-un timp cat mai scurt. Relocarea showroom-urilor este o decizie pe care am luat-o inca din 2019 si am facut din aceasta o strategie care sa ne aduca rezultate imediate. Inaugurarea noilor spatii au produs impactul scontat in vanzarile lunare”, declara Adrian Rus, fondatorul Komoder.

Dupa ce a anuntat ca va deschide in toamna un showroom in Eindhoven, Olanda, compania clujeana ia in calcul intrarea si pe piata belgiana. Komoder detine deja doua showroom-uri in afara Romaniei, in Bulgaria (Sofia) si Spania (Barcelona).

„In perioada urmatoare ne vom indrepta atentia spre extinderea in afara tarii, obiectivele noastre fiind Olanda si Belgia. Deschiderea unui showroom in Eindhoven este un proiect la care lucram de la inceputul anului, iar acum ne dorim sa intram si pe piata belgiana”, adauga Adrian Rus.

Pentru acest an, compania clujeana anticipeaza o crestere de 25% a vanzarilor fata de 2018, obiectivul companiei fiind de a livra peste 4.000 de fotolii de masaj. In conditiile extinderii retelei de magazine, dar si a cresterii vanzarilor, compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro in 2019.

Investitii de peste 50.000 de euro in noile showroom-uri

Noul showroom din Iasi poate fi gasit in Iulius Mall, are o suprafata de 30 mp si este deservit de trei angajati care ofera asistenta clientilor care doresc sa testeze produsele Komoder. Compania clujeana le pune la dispozitie iesenilor gama completa de fotolii cu masaj Komoder, dar si aparate mici de masaj: ochelari de masaj, genunchiere de masaj, aparate de reflexoterapie, etc.

Noua locatie din Bucuresti se afla in centrul comercial Baneasa Shopping City, unde bucurestenii au sansa de a testa cele mai cunoscute fotolii de masaj Komoder: modelul Albert, Focus, Victoria, Capsula de masaj KM9500 si Fotoliul 4D Luxury, dar pot fi probate si dispozitivele mici de masaj. Showroom-ul din Bucuresti are o suprafata de 15 mp si trei angajati.

Pe data de 1 iulie, Komoder a inaugurat noua locatie din Sofia, in Serdika Center, unul dintre cele mai importante centre comerciale din capitala Bulgariei. Showroom-ul are 30 mp si este deservit, de asemenea, de trei angajati. Clientii Komoder vor testa aici fotolii de masaj, precum modelul Albert, Focus, Victoria, Capsula de masaj KM9500 sau Fotoliul 4D Luxury.

„Personalul nostru va efectua demonstratii si sesiuni de masaj cu fiecare potential client si am creat o atmosfera placuta in care pot experimenta aparate revolutionare si pot beneficia de momente de relaxare. Am pus la dispozitia clientilor sase fotolii de masaj si sase tipuri de aparate mici de masaj”, conchide Adrian Rus, fondator Komoder.

Investitiile s-au ridicat la peste 50.000 de euro, cea mare parte fiind directionata catre amenajarea spatiilor si echipamente. Odata cu deschiderea noilor locatii, cele vechi au fost inchise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri