Centrul comercial Drumul Taberelor aduce noi servicii si retaileri. Printre brandurile care vin in centrul comercial se numara Hervis, Noriel si Rubina marochinarie. Foodcourt-ul atrage noi operatori precum Oh Salad, Po Li - restaurant chinezesc, Omletaria si Ciorbaria. De la inceputul lunii iulie, Directia Generala de Impozite si Taxe locale Sector 6 (DGITL 6) se va muta in incinta Drumului Taberelor.

Locuitorii sectorului 6 isi vor plati taxele si impozitele in incinta centrului comercial Drumului Taberelor. DGITL 6 va avea un nou sediu, aflat la mezaninul centrului comercial, unde ocupa o suprafata de 500 de metri patrati. Cele 10 ghisee vor avea un program de lucru cu publicul in intervalele orare 8:30 - 16:30 lunea, martea si joia, 8:30 - 18:30 miercurea si 8:30 -14:00 vinerea.

Mixul comercial se diversifica prin branduri noi de articole sportive, articole dedicate universului copiilor si bebelusilor, dar si unele de marochinarie. Hervis a deschis in luna aprilie un nou magazin in apropierea zonei de food-court pe o suprafata de 754 de metri patrati si isi intampina clientii cu o gama variata de produse dedicate iubitorilor de sport. Noriel se va deschide in luna august, pe o suprafata de 180 de metri patrati, si va oferi o gama diversificata de jocuri si jucarii pentru copii, dar si produse destinate bebelusilor. Rubina va deschide tot in luna august un magazin cu o oferta bogata de pantofi si accesorii din piele, pe o suprafata de 64 de metri patrati.

Un alt punct de atractie important este si zona de foodcourt, care isi diversifica oferta gastronomica prin deschiderea unui spatiu dedicat salatelor – Oh Salad, a unui restaurant chinezesc – Po Li, precum si a unor spatii dedicate exclusiv preparatelor din oua – Omletaria si ciorbelor – Ciorbaria.

’’Drumul Taberelor este un centru care isi propune sa ofere clientilor si locuitorilor o experienta cat mai placuta si utila printr-un mix de retaileri adaptat cerintelor si nevoilor lor. Le propunem oamenilor atat un loc de intalnire in care sa socializeze sau sa se relaxeze, dar si un loc unde, datorita serviciilor oferite, castiga timp pretios de care sa se bucure alaturi de cei dragi”, a declarat Raluca Crisan, CEO Ceetrus Romania.

Noile servicii si branduri vin sa intregeasca experienta Drumului Taberelor alaturi de spatii inovatoare, gandite special pentru socializare – un community hub unic in Romania, o biblioteca dedicata comunitatii, spatii de relaxare, sport, foodcourt, locuri de joaca, toate avand scopul de a servi drept platforma de activare urbana a comunitatii din cartier. Rata de ocupare a centrului comercial ajunge astfel la 97% din suprafata totala inchiriabila.

Ceetrus Romania a luat fiinta in ianuarie 2012 si administreaza un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel national. In 2016, Ceetrus si-a largit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidential, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden in parteneriat cu Kasper Developement si office, prin Coresi Business campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brasov, in parteneriat cu Ascenta Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri