Charmony, brand romanesc de fashion ce propune conceptul de haine reversibile, lanseaza, odata cu inceperea noului an scolar, o colectie de uniforme scolare reversibile, ce pot fi purtate pe ambele parti.


Noua colectie se adreseaza pentru inceput doar fetitelor, urmand in viitorul foarte apropiat sa fie lansate si variantele de uniforme pentru baieti, si vine in intampinarea lor cu 10 modele de uniforme scolare reversibile, ce pot fi accesorizate diferit.

Aceasta colectie este realizata in colaborare cu tanarul designer Alexandra Ivan. Noua colectie ofera posibilitatea fetitelor de a se bucura de doua uniforme printr-o singura rochie si de cateva modele foarte cool, ce au ca element comun carourile, in diferite forme si culori.

Uniformele scolare sunt disponibile exclusiv online, in magazinul brandului Charmony. Infiintat in anul 2019, Charmony vine pe piata din Romania cu un concept inedit, fiind primul romanesc care realizeaza haine reversibile, ce pot fi purtate pe ambele fete. Brandul Charmony este dedicat fetitelor si mamelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri